Ознаке

среда, 1. новембар 2017.

Potrošeni proizvodi

Na samom početku ovog posta želim da vam kažem da se u poslednje vreme dosta trudim oko nege tela i lica a samim tim i da potrošim mnoge proizvode koje sam odavno otvorila.

Smatram da je jedna moja velika greška ta što otvorim više proizvoda u isto vreme koji imaju istu namenu i ne mogu u potpunosti da se posvetim samo jednom. 

Čvrsto sam rešila da to promenim i veoma uspevam  u tome što ćete videti u nastavku posta.





Serical Crema al Latte maska za kosu 

Pored ove maske za kosu imam još jednu isto od 1000ml što je dovelo do toga da je trošim čak godinu dana! Da,godinu dana. Inače, ova maska za kosu je fenomenalna, divno miriše i veoma hidrira moju kosu. Lepo je zagladi, duže se ispira iz  kose, kosa se lepo raščeslja a miris ostaje u kosi naredna 3-4 sata. Naravno da ću je kupovati i dalje ali trenutno ću napraviti malu pauzu od nje kako bih se posvetila drugim proizvodima za kosu koje posedujem.

Ovu masku sam kupila u lokalnoj parfimeriji a od skoro je imate i u Dm drogerijama.

Cena: oko 400 do 500 din za 1000ml što je smešna cena!




Balea šampon za dubinsko čišćenje

Nemoguće je da niste čuli za ovaj šampon. Ovo čudo stvarno radi svoj posao i sve proizvode za stilizovanje i silikone očisti iz vaše kose. Kosa je nakon pranja kruta tj pod prstima se oseća da je čista i nakon ovog šampona treba naneti masku za kosu koja će je nahraniti nakon ovog tretmana. Koristim je dva puta mesečno.

Šampon možete kupiti samo u Dm drogerijama po ceni od 300 din.



Balea body serum

Ovaj Balea losion je definitivno favorit leta i preporučujem da ga koristite samo u tom godišnjem dobu. Prelep miris, zadovoljavajuća hidratacija, ostavlja prelep film na koži i neki sjaj.
Cena:229 din u Dm-u



Ovo je moje veliko razočarenje!

La Roche Posay Efflacar gel za umivanje je namenjen za osetljivu i masnu kožu. Ovaj gel mi je veoma isušio kožu lica, a zatezanje kože je bilo nepodnošljivo. Proizvod je skoro pun i bacam ga u kantu. Cena je 1 200 dinara za 200ml što je previše jer svoj posao ne radi kako treba. To je dokaz da sve što je skupo ne znači i da je dobro.


Balea gel za tuširanje sa mirisom ananasa

Prelep miris i veliki favorit leta!
Cena: 119 din



I ove sezone moj favorit za sunčanje je Sun Dance losion za sunčanje spf 20 iz Dm-a 

Miris je prelep, zaštita takođe a cena oko 400 din.


Pantenol emulzija sa vitaminom E

Čula sam od naših jutjubera kako je ovaj proizvod dobar za hidrataciju lica i odličan kao podloga pre šminkanja što se kod mene nije ispostavilo kao tačno. Zaključak je taj da jutjuberi previše utiču na naš odabir proizvoda i navode nas da kupimo proizvode za koje su plaćeni.
Naravno da Pantenol ima dobre strane, dobar je posle sunčanja kako bi regenerisao kožu.

Cena oko 700 din što nije malo, zato lepo kupite Pantenol u tubici koji je oko 150 dinara.




Ebelin skidač laka sa noktiju

Nikad brže skidanje laka sa noktiju uz pomoć ovog proizvoda. U ovoj kutiji je sunđer koji je natopljen, stavite prst unutra, izvadite i tadaaa, gotovo!

Cena oko 300 dinara


Clarisonic gel za umivanje

Dobila sam ga uz Clarisonic Mia 2, malo pakovanje, blag proizvod ali ga neću kupiti.


Šaljićev melem za strije

Koristila sam ga u trudnoći, strije su se pojavile ali ne u velikim razmerama. Što se mene tiče, svoj posao obavlja 60%.

Cena: 700 din



Dove dezodorans

Dobra zaštita, jedina mana mu je što se trusi tj opadaju komadići i skupljaju se u pregibima ispod pazuha.

Cena: oko 350 dinara




Dove losion za telo za sve tipove kože

Miris meni ništa posebno
Hidratacija na skali od 1 do 10 je 7. 
Smatram da ima boljih proizvoda.
Cena 400-500dinara


Pavlovićeva mast

Odlična za suvu kožu ruku, stopala i laktove.
Cena: 260 din



 Re Gen Oil ulje za strije i ožiljke

Nije sprečilo nastanak strija ali ih veoma ublažava kao i neke stare ožiljke.
Cena: 2 300 dinara



Ziaja noćna krema za luce

Lepo hidrira, nije masna ali mi je nekako teška na koži. Ok proizvod medjutim po meni ima i boljih tako da sam ovu kremu potrošila negujući ruke. Kupila sam na akciji 1+1 tj uz nju je išla i dnevna krema za nekih 500 dinara.

Bršljan ulje protuv celulita
Radi posao kada ste redovni i masirate tretirano mesto. Najbolje je koristiti nakon tuširanja dok vam je koža vlažna. Ulje možete kupiti u svakoj apoteci po ceni od 200-300 dinara.

Nivea intimo gel 
O njemu sam pisala ovde.

Balea turpija za pete
Ima dve strane, jednu grublju i drugu nežniju. Za sada sam zadovoljna ovom turpijom jer moje pete ne zahtevaju grublje turpije. Možete je kupizlti u Dm-u ispod 200 dinara.

Bioderma micelarna voda

Veoma hvlajena na internetu medju blogerima i jutjuberima. Nije mi ništa toliko specijalno kod ove micelarne vode kao što se tvrdi. Dobre strane su te da jako dugo traje i da je veoma blaga,a loša strana je cena. Ova micelarna voda košta od 1800 do 2000 dinara u zavisnosti gde kupujete.

Tenera vlažne maramice
Dobili smo ih apoteci kao uzorak, iskoristila sam ih za brisanje ruku dok se šminkam i za čišćenje prašine na policama (nekako mi je tako lakše u poslednje vreme). Miris ok.


Odlični Velnea tuferi za nekih 115 dinara!



Dobila sam ove Vichy uzorke šampona u apoteci, imam jako dugu kosu i sa 7ml šampona stvarno ne mogu da steknem pravi utisak o šamponu.



Balea voda u spreju koju sam celo leto nosila u torbi i koja mi je bila spas na 40 stepeni. Ova voda ima namenu samo da vas osveži a nema nikakav uticaj na vašu šminku u smislu da bolje izgleda.
Preporučujem! Možete je kupiti samo u Dm-u za oko 300 dinara.




Za sve osobe koje imaju problem sa ekcemom ili suvom kožom. Često doktori preporučuju da se koristi na bebama koje imaju ekceme. Veoma lagana tekstura, brzo upija i daje veoma brzo rezultate. Cena je oo 1 800 dinara.